До няколко дни ще бъде представена програмата на Продължаваме промяната. Това

...
До няколко дни ще бъде представена програмата на Продължаваме промяната. Това
Коментари Харесай

До няколко дни ще бъде представена програмата на "Продължаваме промяната"

До няколко дни ще бъде показана програмата на  " Продължаваме промяната " . Това оповестиха пред БНР Даниел Лорер и Яна Балникова от групировката на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

Те подчертаха, че в основата на тази стратегия ще бъде по какъв начин да се построи една по-добра България в кратковременен и средносрочен проект.

" Влизайки в Министерството на стопанската система, видяхме, че приключването на парите не се управлява.  Един от образците са язовирите. Стоейки в Министерството, видяхме, че нямаме какво толкоз да променим, а потребност от смяна има . Това беше и моето решение да направя идната крачка към " Продължаваме промяната ". Това съобщи пред БНР Яна Балникова - зам.-министър на стопанската система при някогашния длъжностен министър Кирил Петков, част от екипа на политическата групировка " Продължаваме промяната ".

Тя посочи, че може да предложи опита си от работа в аутсорсинг промишлеността и кръговата стопанска система.

" България е страна с голям капацитет, само че той е разграбван в продължение на години ", сподели Даниел Лорер , работил в Министерството на стопанската система, също част от екипа на политическата групировка " Продължаваме промяната ", приключил информатика и бизнес ръководство в Университета в Тел Авив, бил е консултант на министър в служебния кабинет на Марин Райков. 

Той акцентира, че в продължение на 4 месеца към този момент са показали какво са способни да създадат " във краткотрайна обстановка и без парламентарна поддръжка ".

" Основното в Договора за честност, който ще подпишат всички, влизащи в екипа на групировката, е бистрота на приходи и банкови сметки ", посочи Лорер.

Балникова и Лорер бяха безапелационни, че в предизборната акция на  " Продължаваме промяната " няма да има " грозни нападки към останалите участници на политическата сцена ".

Лорер съобщи, че брачната половинка му ще напусне в идващите дни поста на заместник-министър на финансите и ще напусне МФ, само че посочи, че тя няма проекти да се включи в политическия план.

Интервюто на Снежана Иванова с Яна Балникова и Даниел Лорер в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР